1. 10. 2020, 0900 — 1. 10. 2020, 1700
Rezervace byly možné do: 30. 09. 2020
Zaměření: Ostatní
Posledním tématem ze série 4 workshopů školené šéfkuchařem 4**** hotelu je SLAVNOSTNÍ DEGUSTAČNÍ MENU.
Menu pro toto téma, které si vyzkoušíte sami uvařit:
Terinka z králíka s ledvinkami
Topinamburový krém s foie gras a kyselým jablíčkem
Jarní salátek s fritovanými kapřími plátky a koprovým dipem
Variace z vepřového masa s bramborovou kaší a zeleninou
~
*Podmínkou tohoto workshopu je účast VÝHRADNĚ kuchařů z destinace Českobudějovicko- Hlubocko.
*V případě, že se z jakéhokoli důvodu nebudete moci školení zúčastnit, prosím kontaktujte pí. Čermákovou na e-mail cermakova@cb-hl.cz nebo na tel. 721697991 v ideálním případě nejpozději 3 dny před začátkem akce. Za včasně neomluvenou účast Vám budeme fakturovat částku 500Kč.
Přednášející: Pavel Minář
Místo konání: Fine Food Academy, Lesní kolonie 265, 373 82 Včelná