1. 10. 2020, 0900 — 1. 10. 2020, 1700
Rezervace byly možné do: 30. 09. 2020
Zaměření: Ostatní
Třetím tématem ze série 4 workshopů školené šéfkuchařem 4**** hotelu je SLADKOVODNÍ RYBY.
Menu pro toto téma, které si vyzkoušíte sami uvařit:
Tatar ze pstruha
Zauzený kapr s fermentovanou zeleninou
Pošírovaný filet ze pstruha v olivovém oleji, krupicová kaše s hráškem
Štika dušená na sauvignonu, šalotka, fenykl a brambor
Marinovaný kapr v cirtusech s holandskou omáčkou a vlažným bramborovým salátem
~
*Podmínkou tohoto workshopu je účast VÝHRADNĚ kuchařů z destinace Českobudějovicko- Hlubocko.
*V případě, že se z jakéhokoli důvodu nebudete moci školení zúčastnit, prosím kontaktujte pí. Čermákovou na e-mail cermakova@cb-hl.cz nebo na tel. 721697991 v ideálním případě nejpozději 3 dny před začátkem akce. Za včasně neomluvenou účast Vám budeme fakturovat částku 500Kč.
Přednášející: Pavel Minář
Místo konání: Fine Food Academy, Lesní kolonie 265, 373 82 Včelná