Menu
Manažer oblasti: +420 720 959 505
Zpět na výpis
Workshop vaření SLADKOVODNÍ RYBY
Akce ukončena

Workshop vaření SLADKOVODNÍ RYBY

1. 10. 2020, 0900 — 1. 10. 2020, 1700

Rezervace byly možné do: 30. 09. 2020

Zaměření: Ostatní

Třetím tématem ze série 4 workshopů školené šéfkuchařem 4**** hotelu je SLADKOVODNÍ RYBY.

Menu pro toto téma, které si vyzkoušíte sami uvařit:

Tatar ze pstruha

Zauzený kapr s fermentovanou zeleninou

Pošírovaný filet ze pstruha v olivovém oleji, krupicová kaše s hráškem

Štika dušená na sauvignonu, šalotka, fenykl a brambor

Marinovaný kapr v cirtusech s holandskou omáčkou a vlažným bramborovým salátem

~

*Podmínkou tohoto workshopu je účast VÝHRADNĚ kuchařů z destinace Českobudějovicko- Hlubocko.

*V případě, že se z jakéhokoli důvodu nebudete moci školení zúčastnit, prosím kontaktujte pí. Čermákovou na e-mail cermakova@cb-hl.cz nebo na tel. 721697991 v ideálním případě nejpozději 3 dny před začátkem akce. Za včasně neomluvenou účast Vám budeme fakturovat částku 500Kč.

Přednášející:     Pavel Minář

Místo konání:     Fine Food Academy, Lesní kolonie 265, 373 82 Včelná


Napište nám svůj názor na tuto akci. Vaše reakce nás posouvají dále.

Zpětná vazba