Menu
Manažer oblasti: +420 720 959 505
Zpět na výpis
Workshopy vaření SLOW FOOD
Akce ukončena

Workshopy vaření SLOW FOOD

1. 10. 2020, 0900 — 1. 10. 2020, 1700

Rezervace byly možné do: 30. 09. 2020

Zaměření: Ostatní

Druhým tématem ze série 4 workshopů školené šéfkuchařem 4**** hotelu je SLOW FOOD.

Menu pro toto téma, které si vyzkoušíte sami uvařit:

Kuřecí terinka s mangoldem, jablečná povidla a dijonské želé

Kapr restovaný na kapari s brombory

Vepřový bok v cideru, bramborová kaše se šťovíkem, cibulová marmeláda a restovaná zelenina

Variace z králíka - králík konfitovaný v olivovém oleji s česnekem a šalotkou, kynutá cmunda s jarní cibulkou

Hovězí steak připravovaný metodou sous vide, demi glace s koňakem, gratinované brambory s mrkví, sezónní zelenina

~

*Podmínkou tohoto workshopu je účast VÝHRADNĚ kuchařů z destinace Českobudějovicko- Hlubocko.

*V případě, že se z jakéhokoli důvodu nebudete moci školení zúčastnit, prosím kontaktujte pí. Čermákovou na e-mail cermakova@cb-hl.cz nebo na tel. 721697991 v ideálním případě nejpozději 3 dny před začátkem akce. Za včasně neomluvenou účast Vám budeme fakturovat částku 500Kč.

Přednášející:     Pavel Minář

Místo konání:     Fine Food Academy, Lesní kolonie 265, 373 82 Včelná


Napište nám svůj názor na tuto akci. Vaše reakce nás posouvají dále.

Zpětná vazba