1. 10. 2020, 0900 — 1. 10. 2020, 1700
Rezervace byly možné do: 30. 09. 2020
Zaměření: Ostatní
Druhým tématem ze série 4 workshopů školené šéfkuchařem 4**** hotelu je SLOW FOOD.
Menu pro toto téma, které si vyzkoušíte sami uvařit:
Kuřecí terinka s mangoldem, jablečná povidla a dijonské želé
Kapr restovaný na kapari s brombory
Vepřový bok v cideru, bramborová kaše se šťovíkem, cibulová marmeláda a restovaná zelenina
Variace z králíka - králík konfitovaný v olivovém oleji s česnekem a šalotkou, kynutá cmunda s jarní cibulkou
Hovězí steak připravovaný metodou sous vide, demi glace s koňakem, gratinované brambory s mrkví, sezónní zelenina
~
*Podmínkou tohoto workshopu je účast VÝHRADNĚ kuchařů z destinace Českobudějovicko- Hlubocko.
*V případě, že se z jakéhokoli důvodu nebudete moci školení zúčastnit, prosím kontaktujte pí. Čermákovou na e-mail cermakova@cb-hl.cz nebo na tel. 721697991 v ideálním případě nejpozději 3 dny před začátkem akce. Za včasně neomluvenou účast Vám budeme fakturovat částku 500Kč.
Přednášející: Pavel Minář
Místo konání: Fine Food Academy, Lesní kolonie 265, 373 82 Včelná